Praktijkinformatie

Rob Peeters Dierenarts
(BIG registratie 130020)

Wendy Pennings
Assistente

Maud van Loon
Assistente

Op onze praktijk is een dierenarts (Rob Peeters) werkzaam en hij wordt in zijn werk ondersteunt door twee assistentes die allen gediplomeerd para-veterinair zijn (Wendy en Maud).

Naast het huisarts zijn wordt er ook veel onderzoek gedaan (bloedonderzoek, hartonderzoek door middel van ECG, onderzoek naar het voorkomen van bepaalde ziektes, digitale rontgenfoto’s enz.). Dit onderzoek is vaak nodig om tot de juiste diagnose te komen. Mocht het nodig zijn om de hulp van een dierenarts-specialist in te roepen dan behoort dit altijd tot de mogelijkheden.
Verder wordt er op dagelijkse basis geopereerd. Zowel de meer ‘gewone’ operaties zoals castraties en sterilisaties alsook de wat gecompliceerdere zoals het verwijderen van tumoren, het verhelpen van darm- of blaasproblemen, knieoperaties enz. U kunt daarnaast op de praktijk ook terecht voor advies op allerlei gebied. Bijvoorbeeld voor de bestrijding en het voorkomen van parasieten. Wij hebben in ons assortiment de nieuwste en veiligste middelen voor het aanpakken van wormen, vlooien, teken, luizen enz.
Nascholing. Blijvend nascholen is cruciaal. Daarom worden door ons regelmatig nascholingscursussen gevolgd.

Zoals U ziet proberen we op ‘t Harde Ven voor U en Uw huisdier een zo compleet mogelijk pakket te bieden voor alles wat met de diergezondheid te maken heeft.

telefoon : 0499- 472805